BSO Baloe

Bij het organiseren van buitenschoolse opvang komt nogal wat kijken op het gebied van halen en brengen, het aanbieden van activiteiten, contractvormen, geschikte locaties enzovoort. OBS Wijdewormer is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Kinderopvang Baloe in Wormer. Kinderopvang Baloe heeft een jarenlange ervaring in buitenschoolse opvang in onze gemeente en heeft daarmee een uitstekende naam opgebouwd. Met een doordacht pedagogisch beleid biedt deze organisatie kwaliteit, professionaliteit en een schat aan ervaring. De leerlingen van OBS Wijdewormer worden door pedagogisch medewerkers van Baloe opgevangen in de school zelf. Deze ruimte is speciaal voor de buitenschoolse opvang ingericht en aangepast aan de hoge kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang en specifiek aan het pedagogisch beleid van Baloe.

Meer informatie over Baloe vindt u hier.

Leerlingen aan het woord

"Ik vind de leraren lief en ze geven goed les"

"En ik vind onze lokalen fijn".